Video game perform Manual for extra FIFA 19 Assaulting Ideas

Video game perform Manual for extra FIFA 19 Assaulting Ideas

Als je de kans krijgt om te scoren, moet je de video game-wisselaar vehicle dit jaar gebruiken. Tijdige afwerking (B en vervolgens B / O en dan O (getimed)) hebben een enorm verschil gemaakt en het is de meest effectieve manier om te scoren, dus zorg dat je je the right time perfectioneert. Ga de industry in en oefen om ervoor te zorgen dat je er gevoel voor hebt en doe dit vanuit verschillende hoeken en snelheden om te weten wat er nodig is.

Als het groen wordt, is het meestal in.fut 19 coins Het is beter om te laat te zijn dan te vroeg fulfilled je the right time, alsof je te laat curved, het resultaat is gewoon een normale foto in plaats vehicle de bal breed of dog te schoppen.

De finesse-opname (R1 O / RB B) is dit kind picture vehicle dit jaar en in combinatie fulfilled de getimede afwerking is het dodelijk.De lage gestuurde opname (R1 L1 O / RB LB B) is niet zo overweldigd als vorig jaar op FIFA 18, maar het is nog steeds iets dat je zou moeten gebruiken als je op doel curved.

Het klinkt misschien eenvoudig, maar het is belangrijk om te weten wat je spelers zijn en waar ze feet in staat zijn op het veld. Zorg ervoor dat je op de hoogte curved vehicle hun footedness, hoe goed ze zijn vehicle afstand en of ze bepaalde kenmerken hebben.

Als ze de finesse-picture of buiten de ft picture-eigenschap hebben, zou je dat in je voordeel moeten gebruiken en dien je je pictures dienovereenkomstig in lijn te brengen. Zelfs daarvoor moet het weten wie sterk, snel en goed in de lucht is, invloed hebben op hoe je de oppositie wilt kwetsen.visit homepage

Views: 1

Comment

You need to be a member of Adrenaline Proving Grounds to add comments!

Join Adrenaline Proving Grounds

© 2019   Created by Heath Jackson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service