ÿþAdidas heeft een adidas amsterdam paar van de adidas Ultra Boost ST vrijgegeven en ze hebben meer in de winkel. Het laatste paar om op te komen zal een vrouwelijke exclusieve zijn en komt in een fel schaduw van Sun Glow voor de warmere maanden. Sun Glow, die in principe een schaduw van Oranje is, wordt door de bovenkant geplaatst terwijl het populaire Primeknit-materiaal aanwezig is. Hoewel dat voldoende zou kunnen zijn om deze schoen te laten popen, heeft Adidas ook 3M reflecterend materiaal toegevoegd aan de drie strepen. Wit wordt dan over de Boostmidsole geplaatst, terwijl Black de buitenzool en zool bedekt. De adidas Ultra Boost ST 'Sun Glow' begint nu te verkopen bij adidas-retailers in het buitenland, met een van de eerste locaties om JD Sports te hebben. De verkoopprijs is £ 130,00, die ongeveer $ 184 USD bedraagt. Momenteel blijven er maar een paar maten, dus niet wachten. 

Terwijl de winter bijna is, zal Adidas de volgende versie van hun populaire adidas NMD vrijlaten. In maart bij de retailers komt het adidas NMD Chukka Black Suede. Wat vreemd is aan deze release, de rapporten dachten niet dat de adidas NMD Chukka tot de herfst van 2016 debuteert, maar om onbekende redenen zal dit paar later in de maand debuteren. De adidas nmd eerste release van de Chukka adidas NMD komt in een zwart-wit kleur thema. Zoals u kunt zien, zijn de bovenkanten gekleed in zwart terwijl u suede gebruikt. Volgend is Wit, dat is geplaatst op de middelzool, zool, op de veters en andere kleine details. 

De adidas Yeezy 750 Boost Brown is het volgende model van Kanye West en adidas om tijdens de maand maart 2016 vrij te geven. Met premium suède adidas nmd kopen door de bovenkant die in Brown is gekleed. Dezelfde schaduw zal ook landen op de middenvoetband, liner en om de hiel. Het voltooien van deze Yeezy 750 Boost is een doorschijnende Gum middelsole die zich uitstrekt door de zool terwijl u de merken Boost technologie gebruikt. Adidas Yeezy 750 Boost Brown Release Date De bruine adidas Yeezy 750 Boost is gepland om op 18 maart 2016 vrij te geven en komt met een verkoopprijs van 350 dollar. Beschikbaarheid en winkelvermeldingen zijn op dit moment niet bekend, maar zorg ervoor dat u terugkijkt, want we zullen binnenkort meer details hebben. U kunt ook meer afbeeldingen van deze release zien door hieronder te scrollen. 

We beginnen nu een paar nieuwe releases te zien voor de adidas Tubular Radial. Terwijl de interesse voor de schoenen lijkt te groeien, heeft het merk hun laatste paar adidas nmd heren vrijgegeven, genaamd Night Navy. Adidas noemt de schaduw van Blue die door de bovenste nachtvliegtuig wordt gebruikt die vrijwel overal landt. Rond de teendop en hiel is suède terwijl de tong en kraag in neopreen gedaan wordt. Het afronden van de look is White, die over de buisvormige middelzool en zool loopt. Hieronder kunt u een volledige weergave van de adidas Tubular Radial Night Navy bekijken die u zou helpen als u op het hek zit. Voor degenen die ze nu willen kopen, krijgen nu Adidas Originals-accounts dit Extra Butter. De verkoopprijs is vastgesteld op 110 dollar en op het moment van schrijven heeft de winkel nog maar een paar maten over, dus ik wil er niet op. 

De adidas NMD Olive Camo komt tijdens de maand maart bij de andere kleuren van NMD releases. Zij zullen ook op dezelfde dag debuten als de onlangs opgeroepen Red Camo. Gebouwd met Primeknit door de bovenkant, heeft dit paar Olive verspreid-top met een beetje zwart gemengd waardoor ze een camouflage look geven. Zwart wordt weer gebruikt, deze keer op de overlays, eyestays, hiel, veters en buitenzool, waardoor de basis op de hoogte staat. Het voltooien van deze adidas NMD is de toevoeging van de traditionele White Boost midsole. Adidas NMD Olive Camo Releasedatum De Olive Camo Adidas NMD R1 zal op 23 maart 2016 bij selecte Adidas Originals-detailhandelaren uitgegeven worden en zal worden geprijsd op $ 170. Zie hieronder voor aanvullende foto's die de ambtenaren van adidas zijn. Laat ook een reactie achter en laat het ons weten als u van plan bent om dit paar te kopen bij de release ervan. 

In het korte bestaan van de adidas NMD ontvangen ze al verschillende wijzigingen. Het laatste van het drie streepmerk introduceert ons voor twee paren van de nieuwe adidas NMD Runner Suede. Beide getoonde paren zijn uitsluitend vrij voor vrouwen, maar we konden suede uitgaven van de adidas NMD lancering voor adidas y3 mannen zien in de toekomst. Gekleed in Bourgondië of Zwart, vervangt de basis van de schoenen de traditionele Primeknit met een zachte premium suède. Beiden hebben nog steeds de Boostmidsole, terwijl de Bourgondië met Koper op de midsole overlay komt en de Black heeft Silver. De twee paren van de adidas NMD Runner Suede zullen op 17 maart 2016 bij selecte adidas Originals-verkopers en online verkrijgbaar zijn bij adidas. De verkoopprijs voor de suede-versie is nog niet bekend gemaakt, maar als we aanvullende details krijgen, zullen we laat je weten. Voor nu, bekijk het duo nader door hieronder te scrollen.

Views: 1

Reply to This

© 2018   Created by Heath Jackson.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service